Los Naranjos byter rangebollsleverantör

Vi på Tour Level Golf är otroligt stolta över att vara leverantör av rangebollar till Los Naranjos Golf Club. För oss är Los Naranjos GC den ulitmata anläggningen för våra bollar.

Rangen ligger tillgänglig i närheten av klubbhuset. Man har verkligen satsat på att upplevelsen för medlemmar och gäster ska vara minst lika bra som övriga delar på anläggningen. Varje år spelas det över 50 000 ronder golf på Los Naranjos GC. Det ställer höga krav inte minst på rangebollarna.

Los Naranjos GC sökte bollar med högsta upplevelse och spelegenskaper tillsammans med bästa möjliga hållbarhet.

-”Vi har många duktiga spelare, både proffs och amatörer, som förlägger sina träningsläger hos oss”, säger Mats Lindström som driver shop och rangeverksamheten, på Los Naranjos GC, tillsammans med sin Gabriella.

– ”Kan vi göra dem nöjda på rangen så vet vi att även våra övriga gäster kommer vara nöjda. Våra medlemmar och gäster förväntar sig bra service och kvalitet när de kommer till Los Naranjos Golf Club.”

www.losnaranjos.com