World of Golf väljer Nassau

Vi vill ge våra kunder de bästa träningsmöjligheterna som finns. Bra rangebollar är därför det absolut viktigaste för oss på vår anläggning. I våra tester och urval hade vi högt ställda krav på våra bollar.

Vi sökte efter följande egenskaper:

  •   Längd som en riktig boll
  •   Spinn som en riktig boll
  •   Sköna att slå på med alla klubbor
  •   Lång hållbarhet

– ”Den mixen har vi hittat hos vår nya leverantör, Tour Level Golf,” säger Magnus Palm, VD för World of Golf.
”- Kom och träna på riktiga bollar och med våra Pro Tracers, så får du bästa förutsättningarna för din golf!”

World of Golf är Europas modernaste och mest välutrustade träningscenter för golf. Du kan välja mellan 72 ombonade utslagsplatser under tak eller grästee utomhus med 40 + 20 platser. Golfrangen mäter 325 m och du erbjuds utslag från båda sidor av golfrangen. www.worldofgolf.se