Fredrik Andersson Hed – Ny karriär – Börjar hos Tour Level Golf

Efter ca 20 år på tourerna runt om i världen kände Fredrik under hösten och vintern 2015 att det var dags för ett nytt kapitel i sitt liv.

”- Andreaz Lindberg kontaktade mig och presenterade ett helt nytt golfbollskoncept, kallat White Label Golf, som jag kände var nytt och fräscht, då blev jag intresserad. Det här var något som verkligen kan ge golfshoppar och golfklubbar stor nytta när de förstår vilka möjligheter det ger.” säger Fredrik.

Tour Level har jobbat i det tysta under de sista åren med att skaffa fakta om branschen, gjort analyser, tester, massor med intervjuer etc för skapa bästa möjliga plattform för att komma ut på marknaden på riktigt under 2016 och 2017. En mycket viktig del i denna plattform är att de killar och tjejer som ska jobba med oss har höga golfkunskaper och lång erfarenhet inom golfbranschen.

”- Fredrik Andersson Hed och Peter Gustafsson (säljansvarig i Spanien för Tour Level Golf) kvalificerar sig så klart enkelt in i det Dream Team som vi just nu håller på att bygga.” säger Ingemar Rygert, Partner och medgrundare.

Fredrik är från årsskiftet säljansvarig på golfshoppar och driving-ranger i Halland och Skåne samt Göteborg. Det är därför extra roligt just nu att World of Golf har valt Tour Level Golf som leverantör på alla sina rangebollar och logobollar till sina företagskunder och medlemmar.

Är Du/Ni innehavare av shop och/eller range i Halland och Skåne och är intresserade av att träffa Fredrik kontakta honom på fredrik@tourlevel.se eller på telefon 070-657 34 56

Fredrik kommer visa hur er lönsamhet enkelt kan skjuta i höjden redan i år!

Läs mer om Tour Level och White Label Golf

www.whitelabelgolf.eu
www.rangebollar.se
www.tourlevel.se