Torgny ”Togge” Karlsson, ny Försäljningschef på Tour Level Golf

”Togge” börjar som ny försäljningschef på Tour Level Golf  från 1a juni 2016.

Tour Level Golf har agenturen i flera länder för Nassau Golf, som är Asiens största producent av golfbollar. Nassau Golf producerar allt från rangebollar med äkta spelegenskaper och högsta hållbarhet till spelbollar för nybörjaren och premiumbollar för den mest krävande golfspelaren.

Togge har de senaste 13 åren jobbat på Taylor Made/Adidas, och haft en framgångsrik karriär som säljare.

I rollen som Försäljningschef på Tour Level kommer Togge i första hand ansvara för Svenska marknaden och dess utveckling. En marknad som länge har efterfrågat bättre produkter till lägre pris, bättre marginaler och bättre service för återförsäljaren och dess kund.

”Tack vare egna produkter med bland annat bättre marginaler, lägre prisbild och vårt nytänkande inom en väldigt traditionell bransch , hjälper vi våra kunder till mycket bättre affärsmöjligheter” säger Torgny ”Togge” Karlsson.

”Vår främsta målsättning är att vara våra återförsäljares och rangeinnehavares lönsammaste affär. Våra rangebollar passar alla driving-ranger.

Med konceptet White Label Golf äger kunden själv hela varumärkesplattformen på sina logobollar. Det är ett modernt sätt att tänka när det gäller branding.”, fortsätter Togge.

”- Vi hälsar Dig, Togge, varmt välkommen till vårt team och vi ser fram emot att få ta del av dina erfarenheter och din energi i vårt fortsatta arbete framåt.”, säger Andreaz Lindberg, som är en av delägarna till Tour Level Golf AB.