Mattias ”Eli” Eliasson – Ny karriär – Börjar hos Tour Level Golf

”-Jag tycker det ska bli väldigt kul att börja på Tour Level Golf och med det satsa på en andra karriär i livet. Jag är laddad till tusen och ser verkligen fram emot detta – säger Mattias.

Jag har haft funderingar ett tag på vad jag ska göra efter proffskarriären men fann inte något som kändes rätt till 100% förrän jag kom i kontakt med Tour Level Golf.

”-Eli stämmer väl in i den profil som vi söker. Han har en enorm erfarenhet och mycket god kunskap gällande golf och utrustning. Eli är ett energiknippe som både kommer bidra stort till vårt Dream Team och våra kunder. Hans härliga sätt att vara har gett honom mycket kontakter i golfvärlden och många vänner. Detta kommer vara till stort nytta för både honom och Tour Level Golf framöver”, säger Torgny Karlsson Försäljningschef Tour Level Golf.

”-  Varmt välkommen till vårt team och vi ser fram emot att få ta del av din energi och dina erfarenheter i vår strävan att leverera vår kunds mest lönsamma affär.”, säger Andreaz Lindberg, som är en av delägarna till Tour Level Golf AB.

”-Med sina 8 år med på Europa Touren, två st British Open och en mycket framgångsrik landslagskarriär så kommer Eli stå sig väl i motståndet på Tour Level Golfs företagsmästerkskap i framtiden”- säger Andreaz Lindberg lite skämtsamt. Det blir en rätt grym uppställning med Mattias, Fredrik Andersson Hed och Peter Gustafsson. Vi övriga håller ju rätt hyfsad nivå också men får det tufft mot dessa herrar.

Mattias Eliasson kommer vara Tour Level Golf AB´s representant i Danmark, östra halvan av Skåne samt Blekinge.

Är Du/Ni innehavare av shop och/eller range i Blekinge, östra Skåne samt Danmark och är intresserade av att träffa Mattias kontakta honom på mattias@tourlevel.se  eller på telefon 0708-58 57 06

Mattias kommer visa hur er lönsamhet enkelt kan skjuta i höjden!