Wille Schauman om sin nya satsning inom golfen

Möjligheten att få börja jobba tillsammans med teamet på Tour Level är väldigt spännande.
Där finns kollegor som kommer att lära mig mycket om hur man skapar relationer med nya kunder och fördjupar samarbeten med redan befintliga partners. Dessutom ser jag mycket fram emot att få jobba tillsammans med några f.d. spelarkollegor som precis som jag valt att lägga tävlingsgolfen åt sidan och söka nya utmaningar!
Jag är övertygad om att de produkter som jag nu får chansen att sälja kommer att vara kunderna till stor nytta. Både spelbollarna och träningsbollarna är av mycket hög kvalitet. Jag har spelat ett antal varv både med Pro Cyber och Quattro-bollarna. De både flyger och spinner precis lika fint som andra premiumbollar jag spelat med i min tävlingskarriär. Att de dessutom går att köpa till ett avsevärt lägre pris kommer bidra till att vi på Tour Level Golf kan leverera både våra kunders och återförsäljares bästa och roligaste affär!

Med hopp om en härlig golfhöst!

Mvh,
Wille Schauman

När nu Wilhelm ” Wille” Schauman ansluter till vårt team kan vi också ge våra kunder i Stockholm och Uppland en representant från oss som har enorm kunskap och lång erfarenhet från golfutrustning och golfbollar i samspel.

Alla i vårt Dream Team älskar att jobba med det vi gör och vår strävan är att våra kunder ska älska att jobba med oss!

Varmt välkommen Wille till Tour Level Golf.