Nassau Golf producerar världens bästa golfboll!!

Vi har länge vetat om hur våra bollar står sig i jämförelse med de bästa på marknaden. Men tack vare uppståndelsen kring ”Kirklandbollen” i USA under senhösten, har vi/Nassau Golf fått det erkännandet som visar att Nassau Golf producerar världens bästa boll!! Enligt tester gjorda av MyGolfSpy.com

Wallstreet Journal/New York Times kallar Quattrobollen ”Hottest thing on the market”

Alla vill ha bra golfbollar men till rimliga priser. När ett dussin premium golfbollar kostade närmare 600 kr så kände vi att här måste vi kunna göra skillnad. Golfare som vill ha en riktigt bra boll med de bästa egenskaper ska kunna köpa den till ett pris för vad den verkligen är värd. Med det menar vi att vi ville ta bort alla kostnader som dyra annonser, betalda golfspelare, PR-byråer, marknadsavdelningar etc som gör att bollarna kostar så mycket mer.

Vi tänkte alltså att om vi tar bort alla kostnader som inte gör själva bollen bättre så måste vi kunna sälja den bollen till ett lägre pris till våra återförsäljare som i sin tur kan sälja bollen 20-30% lägre pris till sina kunder. Det var det som triggade oss och som gjorde att vi jobbade riktigt hårt för att bl.a hitta den rätta producenten och leverantören till våra kunders egna bollar.

Därför skapade vi
White Label Golf ” Your brand – Our focus”

Great golf balls, straight from the factory, approved USGA Quality with your brand only.

Alla ska ha råd till bra bollar / Tour Level Golf