Tour Level Golf utökar sitt Dream Team

Ny laguppställning på svenska marknaden.

Vi är idag väldigt glada och stolta över att kunna presentera två nya killar till vårt Dream Team, Björn Antonsson och Lars Nilsson. Björn kommer vara ansvarig säljare för södra Stockholm, Västmanland, Södermanland och Gotland. Lasse kommer vara ansvarig säljare för Halland, Göteborg, Bohuslän och Dalsland, samt vara vår butiksutvecklare.
Björn Antonsson

Björn har en bakgrund som professionell spelare på de svenska tourerna. Han har även haft olika roller på flera golfklubbar, bl.a. som instruktör och shopägare. På senare tid har han varit marknadsansvarig inom IT/Fiberinstallationer, så hans erfarenheter kan överföras till god hjälp för våra kunder att förbättra sina affärer.

”-Det känns spännande och motiverande att vara en del i detta Dream Team av kollegor med omfattande erfarenhet av affärer, relationer och inte minst golf.

Nu är jag riktigt laddad och sugen på att få träffa alla kunder och göra skillnad med hög servicenivå och närvaro samt bidra till ökad lönsamhet och roliga affärer.

Golf är kul igen – nu kör vi!” Hälsar Björn.
Lasse Nilsson

Lasse har spelat golf länge och tävlat i Halmstad GKs elitlag med framgång som amatör. I sitt civila liv har Lasse drivit butiker inom MQ och nu senast, Peak Performance i Halmstad.

”- Jag har jobbat i och drivit klädbutik i hela mitt liv och har trivts väldigt bra med det. Men har känt på senare tid att jag vill lära mig något mer och satsa på något nytt. Det har alltid funnits en längtan att få jobba med golf. Alla som känner mig vet att jag brinner för golf.

Det finns likheter mellan det vi gjorde, mycket framgångsrikt, inom MQ och det som vi nu gör med Tour Level Golf.” – säger Lasse

Varmt välkomna hälsar vi Björn och Lasse till Tour Level Golf.