Alla nyheter

 GolfStar väljer White Label Golf 

– Vi på White Label Golf är otroligt stolta över att ha signerat ett 3-årsavtal där vi exklusivt ska leverera rangebollar till GolfStars samtliga anläggningar, säger Andreaz Lindberg, Marknadsansvarig på White Label Golf. 

Read More

Tour Level Golf utökar sitt Dream Team

Ny laguppställning på svenska marknaden.

Vi är idag väldigt glada och stolta över att kunna presentera två nya killar till vårt Dream Team, Björn Antonsson och Lars Nilsson. Björn kommer vara ansvarig säljare för södra Stockholm, Västmanland, Södermanland och Gotland. Lasse kommer vara ansvarig säljare för Halland, Göteborg, Bohuslän och Dalsland, samt vara vår butiksutvecklare.

Read More

Nassau Golf producerar världens bästa golfboll!!

Vi har länge vetat om hur våra bollar står sig i jämförelse med de bästa på marknaden. Men tack vare uppståndelsen kring ”Kirklandbollen” i USA under senhösten, har vi/Nassau Golf fått det erkännandet som visar att Nassau Golf producerar världens bästa boll!! Enligt tester gjorda av MyGolfSpy.com

Wallstreet Journal/New York Times kallar Quattrobollen ”Hottest thing on the market”

Read More

Range Servant väljer Nassau och Tour Level Golf som leverantör på rangebollar

”Vi på Tour Level Golf AB är otroligt stolta över att ha blivit utvalda som leverantör av Range Servants rangebollar för den europeiska och amerikanska marknaden,” säger Andreaz Lindberg.

Range Servant är känd för kvaliteten på sina bollautomater. De ska tåla att stå ute, år ut och år in, i alla väder och alltid leverera rena och fina bollar till träningssugna golfare runt om i världen.

Det är därför naturligt att vi också ska kunna leverera bollar som klarar samma förhållanden och samtidigt gör träningen roligare och mer givande för golfaren, säger Håkan Kjellqvist, Sales & Marketing Director på Range Servant AB.

Read More

Wille Schauman om sin nya satsning inom golfen

Möjligheten att få börja jobba tillsammans med teamet på Tour Level är väldigt spännande.
Där finns kollegor som kommer att lära mig mycket om hur man skapar relationer med nya kunder och fördjupar samarbeten med redan befintliga partners. Dessutom ser jag mycket fram emot att få jobba tillsammans med några f.d. spelarkollegor som precis som jag valt att lägga tävlingsgolfen åt sidan och söka nya utmaningar!

Read More

Mattias ”Eli” Eliasson – Ny karriär – Börjar hos Tour Level Golf

”-Jag tycker det ska bli väldigt kul att börja på Tour Level Golf och med det satsa på en andra karriär i livet. Jag är laddad till tusen och ser verkligen fram emot detta – säger Mattias.

Jag har haft funderingar ett tag på vad jag ska göra efter proffskarriären men fann inte något som kändes rätt till 100% förrän jag kom i kontakt med Tour Level Golf.

Read More

Your Brand - Our Focus White Label Golf - Ett nytt sätt att profilera golfbollar

White Label Golf

Torgny ”Togge” Karlsson, ny Försäljningschef på Tour Level Golf

”Togge” börjar som ny försäljningschef på Tour Level Golf  från 1a juni 2016.

Tour Level Golf har agenturen i flera länder för Nassau Golf, som är Asiens största producent av golfbollar. Nassau Golf producerar allt från rangebollar med äkta spelegenskaper och högsta hållbarhet till spelbollar för nybörjaren och premiumbollar för den mest krävande golfspelaren.

Togge har de senaste 13 åren jobbat på Taylor Made/Adidas, och haft en framgångsrik karriär som säljare.

Read More

Bro Hof Slott GC väljer Tour Level

Bro Hof Slott GC väljer Tour Level Golf som leverantör på sina rangebollar.
Vi är så klart stolta över att våra produkter klarar de ställda krav och förväntningar som en av Europas absolut bästa golfanläggningar har.

World of Golf – Bollevent den 15 mars

I tisdags hade Tour Level Teamet det stora nöjet att få vara på World of Golf under en hel dag och möta de närmare 500 golfarna som tränade.
Vi mötte många glada och förväntansfulla vårgolfare.
Det var extra roligt att höra att under den första veckan efter ”Bollsläppet” med de nya bollarna så slog World of Golf ALL TIME HIGH RECORD (antal slagna bollar) sedan starten.

Hooks Herrgård skapar en Cobra/Puma range

2016 kommer vara ett händelserikt år för Hooks Herrgård.

Det ska spelas EM för damer i juni, klubben fyller 75 år och sen öppnar klubben en ny golfstudio.
Hooks GK blir även ett av landets största Cobra National Fitting Center.

”-Vi kommer utöka med ytterligare en studio och erbjuda 2 fullt utrustade studios för våra utprovningar” säger Peter Grimfjord, en av klubbens Pro’s.

Read More

World of Golf väljer Nassau

Vi vill ge våra kunder de bästa träningsmöjligheterna som finns. Bra rangebollar är därför det absolut viktigaste för oss på vår anläggning. I våra tester och urval hade vi högt ställda krav på våra bollar.

Vi sökte efter följande egenskaper:

  •   Längd som en riktig boll
  •   Spinn som en riktig boll
  •   Sköna att slå på med alla klubbor
  •   Lång hållbarhet
Read More

Los Naranjos byter rangebollsleverantör

Vi på Tour Level Golf är otroligt stolta över att vara leverantör av rangebollar till Los Naranjos Golf Club. För oss är Los Naranjos GC den ulitmata anläggningen för våra bollar.

Rangen ligger tillgänglig i närheten av klubbhuset. Man har verkligen satsat på att upplevelsen för medlemmar och gäster ska vara minst lika bra som övriga delar på anläggningen. Varje år spelas det över 50 000 ronder golf på Los Naranjos GC. Det ställer höga krav inte minst på rangebollarna.

Read More